Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

1
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


Albinspekt shpk

Tirane, Shqipëri Sherbim www.albinspekt.com

Përshkrimi i kompanisë

Albinspekt është themeluar në Nëntor të vitit 2006 me objekt kryesor inspektimin dhe certifikimin e ushqimeve organike per njerez dhe kafshe, produkteve dhe inputeve te tjera organike bujqesore, duke perfshire inspektimin, kontrollin dhe certifikimin e cilesise dhe origjines se produktit, si dhe te gjitha sherbimet e tjera qe lidhen me nje aktivitet te tille. Njohjet dhe arritjet e deritanishme I akredituar sipas ISO 17065, për certifikimin sipas Rregullores Ekuivalnete me EEC 834/2007, dt 28 Qershor 2007, “Për prodhimin organik dhe etiketimin e produkteve organike” dhe rregullave zbatuese EEC 8892008. Është njohur nga Ministria e Bujqësisë, Ushqimit dhe Mbrojtjes së Konsumatorit, sipas ligjit 106/2016 dhe VKM 639, dt 14.05.2008. Është listuar në Komisionin Shtetëror të Prodhimit Organik për ushtrimin e aktivitetit të inspektim/çertifikimit. Albinspekt është listuar në Listën e Bashkimit Evropian të trupave të Inspektim/Çertifikimit si dhe ne listen e Zyres Federale per Bujqesine Zvicer FOAG . Aktualisht është e vetmja trupë inspektim/çertifikimi shqiptare që është e akredituar për këtë shërbim. Anëtar me të drejta të plota i IFOAM – Federata Ndërkombëtare e Lëvizjes Bujqësisë Organike. Anëtar i EOCC (Këshilli Europian i Certifikuesëve Organik).