Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

1
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive


EPTATUR SHPK

Përshkrimi i kompanisë

Objekti i Shoqerise do te jete agjensi udhetimi dhe / ose si operator udhetimesh. Shoqeria mund te kryeje te gjitha aktivitetet instrumentale dhe tregtare qe kane lidhje me objektin e mesiperm perfshire por pa u kufizuar ne: ndertim, blerje, qeradhenie, perdorimi dhe / ose menaxhimi i hoteleve, qendrat turistike, kampingjet, vilat turistike, restaurantet, qendra sportive dhe rekreative, qendrat konference; aktiviteti i asistences teknike dhe tregtare ne sektorin turistik; aktivitetet transporti per turizmin, rekreative, per kongreset dhe qe mund te kryhen me cfaredolloj mjeti; blerja ose qiradhenie e zyrave dhe/ose apartamenteve per ushtrimin e aktivitetit te saj; menaxhimi i zyrave te udhetimit dhe turizmi per palet e treta, shitja e biletave te avionit, tragetit, e trenit; organizimi dhe zbatimi i eskursioneve individuale dhe ne grup dhe vizitat me guide neper qytete; lerja ose marrja me qira e mjeteve ajrore per kryerjen e udhetimeve turistike; marrja/rekrutimi i sherbimeve ajrore per realizimin e udhetimeve turistike dhe te linjes; projektimi, zbatimi, pershtatja, menaxhimi dhe mirembajtja e infrastruktures dhe sherbimeve per turizmin; reklama, me cfaredo instrumenti dhe forme, por qe kane lidhje me turizmin;