Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

1
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


RSM

Prishtinë, Kosovë Ndertim http://www.rsm-company.com

Përshkrimi i kompanisë

Kompania"RSM COMPANY"sh.p.k.u themelua në vitin 2005, aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit të rrugëve, hidrocentraleve, mirëmbajtjes, sinjalistikës vertikale dhe horizontale e njohur për punët dhe shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë vazhdon të sjellë konkurrencë të mirëfilltë në treg duke rritur nivelin më të lartë të mundshëm me anë të ngritjes së cilësisë së punëve dhe shërbimeve. Kompania aplikon procedura menaxhimi të certifikuara me standarde ISO, të përkrahura nga një teknologji moderne, nën udhëheqjen e një stafi që trajnohet në vazhdimësi: Kompania ka një staf professional dhe shumë energjik I cili përbëhet nga punonjës profesional të specializuar në fusha të ndryshme të ndërtimit duke përfshirë inxhinierë të: ndërtimtarisë, hidroteknikë, elektroteknikë, makinerisë,komunikacionit dhe sinjalistikës, të cilët vazhdimisht dëshmojnë me sukses efikasitetin në ekzekutimin e punimeve. Kompania ka të punësuar rreth 80 punëtor të rregullt dhe më se 100 punëtor sezonal. Profesionalizmi, përkushtimi I tyre në realizimin e projekteve të ndryshme ka bërë që RSM COMPANY sh.p.k. të renditet si një ndër kompanitë më të suksesshme dhe më serioze në vend.Menaxhimi I punimeve është I organizuar permes disa departamenteve që janë: Departamenti I Ndërtimtarisë së ulët (Rrugë, Kanalizim, Ujësjellës, Elektrikë), departamenti I sinjalistikës, departamenti I mirëmbajtjes së rrugëve, departamenti I hidrocentraleve.