368 Punë aktive

99304 Punëkërkues

6173 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
Statistika

1
Numri i Punonjësve

5
Punë Aktive


European Academy

Tirane, Shqipëri

Përshkrimi i kompanisë

Shërbimet në ofrimin e trajnimeve, mësimdhënies, gjuheve të huaja per qytetarët shqiptare. Organizimi i shërbimit tëkëshillave ligjore per pune ndërkombëtare. Bashkepunim, informacion mbi punesimin ndërkombëtar të shtetasve shqiptare. Reklamimi dhe identifikimi i mundesise se punes ndërkombëtare. Organizimi i konferencave dhe panaireve per pune ndërkombëtare. Aktivitet konsulencë biznesi dhe këshilla të tjera të menaxhimit. Kerkim i tregut dhe matja e opinionit publik. Formim profesional gjuhesor per qytetaret shqiptare. Bashkepunimi me kurset e gjuheve të huaja, / urnversitetet ne profile të ndryshme / qendrat e formimit profesional. Shërbimet e konsulencës ligjore, shërbimet ligjore. Qasja në formimin profesional / trajnim per punesimin ndërkombëtar të shtetasve shqiptare. Asistenca, trajnim, kurse te gjuheve te huaja, punesimi ndërkombëtar i shtetasve shqiptare. Bashkepunimi, koordinimi me institucionet brenda dhe jashtë vendit. Koordinimi i aktiviteteve me punedhenesit e huaj.

Nga European Academy

Tirane, Shqipëri 10-06-2019 edhe 18 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Zhvillues Java European Academy

Programues
Tirane, Shqipëri 12-06-2019 edhe 20 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Zhvillues PHP European Academy

Programues
Tirane, Shqipëri 12-06-2019 edhe 20 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Tirane, Shqipëri 13-06-2019 edhe 21 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Vlore, Shqipëri 14-06-2019 edhe 22 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë