307 Punë aktive

97538 Punëkërkues

5980 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Statistika

2-10
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori

2015
Themeluar


Daroli

Tirane, Shqipëri Telekomunikacionit

Përshkrimi i kompanisë

Tregtimin e artikujve te ndryshem te te gjitha llojeve, me shumice dhe pakice, veprimtari private ne fushen e studimit, projektimit, supervizionit, ndertimit te linjave elektrike mbitokesore (ajrore) dhe nentokesore (kabllore) per energjine elektrike dhe telekomunikacionin, nenstacionet elektrike te TU, TM & TL, kabinat elektrike, centralet dhe hidrocentralet, rrjetet inxhinierike per porte dhe aeroporte, objekte industriale, realizimin e impjanteve te telekomunikacionit, sherbimeve te nderlidhjes ne internet, studim dhe projektim per makineri elektrike, trasformatore te tipeve dhe llojeve te ndryshme, pajisje dhe aparate mates.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë