365 Punë aktive

91223 Punëkërkues

5532 Punëdhënës

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Statistika

1
Numri i Punonjësve

2
Punë Aktive


AERTERMIKA sh.p.k.

Tiranë, Shqipëri

Përshkrimi i kompanisë

Aertermika sh.p.k.ushtron aktivitetin e saj me objekt projektimin dhe ekzekutimin e instalimeve te impianteve teknologjike duke perfshire si instalime mekanike ashtu edhe ato elektrike per aplikime civile apo industriale. • Impiante kondicionimi, ngrohje dhe ventilimi • Impiante kondizionimi per ambiente sterile (salla operazioni, salla terapie intensive) • Centrale termike dhe frigoriferike • Impiante hidrosanitare e shtrim tubash ngrohje e ftohje ne dysheme konforme standartit EU • Impiante per shperndarjen, kontrollin e fluideve dhe per procese industriale • Impiante per mbrojtjen nga zjarri • Impiante per trajtimin e ujit • Impiante te gazeve mjeksore • Impiante speciale: impiante elektrokaustike, impiante per kontrollin e hyrjeve • Sisteme rregullimi, kontrolli dhe automatizimi te integruara • Sisteme impianti fotovoltaik (Solar Evolution) • Sisteme monitorimi kontrolli dhe automatizimi te integruara • Sistemi i monitorimit dhe eficenzes se impiantit ne kohe reale e kursimin e energjise. Tipar dallues i strategjise se biznesit tone eshte vazhdueshmeria,eksperienza 15 vjecare ne tregun shqipetar, rritja e kapacitetit,zgjidhjet profesionale dhe inovative,cilesia e produkteve te zgjedhura nga markat me prestigjoze dhe mbeshtetja e plote per klientet tane duke u ofruar nje game te gjere produktesh te certifikuara ne perputhje me standartin e cilesise me te larte ne tregun europian cka bejne te mundur besushmerine e tyre. • Projektimi dhe Inxhinieringu • Furnizimi me produkte te markave prestigjose te certifikuara CE • Instalimi,start-up,suport mbas shitjes dhe mirembajtje periodike Aertermika eshte distributor i autorizuar i DAIKIN

Nga AERTERMIKA sh.p.k.

Tiranë, Shqipëri 10-10-2018 edhe 17 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Tiranë, Shqipëri 10-10-2018 edhe 17 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë