461 Punë aktive

96688 Punëkërkues

5893 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Statistika

11-50
Numri i Punonjësve

2
Punë Aktive

Privat
Sektori

2018
Themeluar


GoodieWeb

Tirane, Shqipëri Marketing www.goodiewebgroup.com/

Përshkrimi i kompanisë

Qellimi i shoqerise eshte:

 • furnizimi, ofrimi dhe promovimi i sherbimeve te marketingut dixhital me vlere teknologjike te larte; tregtimin e produkteve hardware dhe software;
 • kryerjen e sherbimeve te konsulences dhe organizimit tregtar te subjekteve tregtare, apo dhe konsulences teknologjike per implementimin e sistemeve telematike dhe informatike ne "sektoret e informatikes dhe tregtise;
 • tregtimin e sherbimeve te lidhura me publikimin dhe reklamimin e te dhenave ne web per subjektet tregtare; d) te gjitha aktivitet tregtare ne lidhje me pasurite e luajtshme, te paluajtshme dhe financiare te lidhura me objektin e veprimtarise se kesaj shoqerie;
 • ofrimin e te gjitha sherbimeve qe lidhen me "Call Center" dhe "Contact Center", ne fushen e telemarketing apo teleselling, duke perfshire edhe perpunimin e te dhenave te shoqerive te tjera dhe/ose enteve publike;
 • ndermjetesime tregtare dhe marketing ne fushen e sherbimeve telematike dhe telefonike, veprimtarite e lidhura dhe te ngjashme me ato te renditura me siper;
 • Nga GoodieWeb

  Tirane, Shqipëri 01-03-2019 edhe 8 ditë


  Dërgoja një miku

  Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.  Tirane, Shqipëri 15-03-2019 edhe 22 ditë


  Dërgoja një miku

  Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë