538 Punë aktive

100890 Punëkërkues

6302 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
Statistika

1
Numri i Punonjësve

1
Punë Aktive


Gym'n Juice Fitness Center

Përshkrimi i kompanisë

Palester sportive si dhe aktivitete sociale te organizmave drejtuese per sportin, shendetin, edukimin etj. Importimi,eksportimi dhe tregetimi me shumice dhe pakice i pajisjeve sportive te specializuara. Per kryerjen e aktivitetit te saj , Shoqeria mund te kryeje cdo operacion tregtar, operacione qe lidhen me pasurite e luajteshme dhe te paluajteshme, financiare dhe kreditore si edhe te bleje apo shese apo te marre apo jape me qera pasuri, si edhe te kete interesa apo pjesmarrje ne shoqeri, ente, konsorciume, te themeluara apo ne themelim e siper, qe kane nje objekt te ngjashem apo funksional ne arritjen e qellimeve te Shoqerise, si dhe te ofroje garanci, fideiusione, te marre hua dhe te ofroje garanci, pasurore apo personale, ne favor te te treteve. Me ne pergjithesi, Shoqeria mund te kryeje cdo aktivitet tjeter te nevojshem apo te dobishem per realizimin e qellimeve te saj.

Nga Gym'n Juice Fitness Center

Instruktore Aerobie dhe Fitnesi Gym'n Juice Fitness Center

Specialist
Tirane, Shqipëri 27-06-2019 edhe 2 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë