Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

1
Numri i Punonjësve

5
Punë Aktive

Privat
Sektori


Hib Petrol

Prishtinë, Kosovë Transporti

Përshkrimi i kompanisë

‘HIB Petrol’ është kompani që merret me transportin dhe shitjen e derivateve të naftës në tërë territorin e Republikës së Kosovës. Produkte dhe shërbime cilësore, përgjegjësi sociale dhe integirteti, janë virtytet themelore të filozofisë tonë korporative të cilat na kanë bërë që sot të gëzojmë suksesin e një lideri në tregun e kësaj natyre. Puna në një treg sfidues jo gjithmonë është e lehtë arsye për të cilat HIB Petrol ka vendosur standarde të larta të cilësis, performancës dhe sjelljes etike biznesore. Principet e kompanisë tonë bazohen në promovimin e besimit, punës në ekip si dhe profesionalizmit. Misioni i HIB Petrol është që të ofrojmë derivate cilësore të naftës, profesionalizëm dhe korrektësi në shërbime gjithnjë duke ruajtur shëndetin e njerëzve dhe ambientin në të cilin operojmë. Që të mbështesim njerëzit dhe të investojmë vazhdimisht në ekoniminë e Kosovës duke rritur numrin e të punësuarve dhe duke mbështetur furnizuesit lokal. Të mbështesim iniciativat dhe organizatat lokale të përzgjedhura me kujdes që ndihmojnë në ndërtimin e udhëheqësve te ardhshëm përmes edukimit dhe sportit.

Punët aktive nga Hib Petrol

Viti, Kosovë 11-12-2019 edhe 21 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Viti, Kosovë 11-12-2019 edhe 21 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Viti, Kosovë 11-12-2019 edhe 21 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Viti, Kosovë 11-12-2019 edhe 21 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Viti, Kosovë 11-12-2019 edhe 21 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.