Statistika

1
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


Përshkrimi i kompanisë

SWISSMED sh.p.k. është themeluar në vitin 2007 në Tiranë. Kompania jonë është e përqëndruar në sektorin e Shëndetësisë, kryesisht në fushën e Laboratorëve Klinik-Biokimik në Republikën e Shqipërisë. Biznesi jonë ka kapacitete dhe portofol të gjërë që t’i përshtatet çdo laboratori me çfarëdo përmasash që të nevojiten. Qëllimi i kompanisë tonë është që të jetë lider në fushën e diagnostikës duke ofruar shërbim cilësor, të zhvillojë teknologjinë e laboratorit dhe krijimi i një mardhënie sa më të mirë me klientët e saj.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë