Statistika

2-10
Numri i Punonjësve

1
Punë Aktive

Privat
Sektori


Maxbrand Albania

Tiranë, Shqipëri www.veshje-pune.al

Përshkrimi i kompanisë

Prezent si prodhues dhe distributor i veshjeve ne tregun shqiptar dhe te huaj ofrojme nje game te gjere veshjesh te personalizuara si: - Veshje pune per sektorin e ndertimit Kominoshe pune me rrypa, xhupa pune me menge te shkurtera dhe te gjata, kominoshe dimerore, xhakete pune, Logo me stampim ose me qendisje - Veshje pune per spitale, klinika, laboratore etj. Bluza te bardha per doktor, staf pedagogjik, komplete per infermier, kazaka, etj. Logo me stampe ose me qendisje - Veshje per polici private, security Xhakete per polici private, pantallona per polici private, jelek per polici private, kemishe, kollare, etj. Logo me stampe ose me qendisje.

Media

Produkte dhe Shërbime

Veshje per Kamariere, Uniforma per Korporata, Uniforma per Spitale, Mjeke, Klinika, Veshje per Karburante, Uniforma per Ndertim, Uniforma per Polici Private, Uniforma per Shkolla, Nxenes, Stampime Bluzash, Uniforma pune speciale, Artikuj Promocional, Veshje Promocionale

Nga Maxbrand Albania

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë