Statistika

2-10
Numri i Punonjësve

9
Punë Aktive

Privat
Sektori

2016
Themeluar


BARONESHA

Tiranë, Shqipëri Shitje me pakice www.blog.baronesha.al

Përshkrimi i kompanisë

Baronesha (Lengo Group) si Supermaketi me produktet risi europiane dhe boterore ne Shqiperi, objektivi i Baronesha eshte te orientoje klientet dhe ndjekesit e tyre ne nje jetese te shendetshme dhe cilesore! Receta, artikuj, trendet e fundit neper bote te produkteve qe vijne per here te pare ne Shqiperi dhe qe i gjeni vetem te Baronesha. Behu pjese e familjes Premium, ndihu ndryshe!

Qellimi:
Import - Export të produkteve ushqimore dhie industriale, shitje me shumicë dhe pakicë të të gjitha produkteve ushqimore dhe industriale. Grumbullimi, përpunimi, paketimi dhe prodhimi i produkteve ushqimore për supermarkete. Ecommerce magazinimi, përpunimi dhe paketimi i produkteve ushqimore dhe industriale si dhe shitja e tyre online dhe kryerjen e çdo veprimtarie tjetër të lejuar nga ligji dhe/ose pjesëmarrjen në çdo veprim apo aktivitet të ligjshëm që mund të kryejë një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e krijuar në bazë të legjislacionit shqiptar.

Media

Nga BARONESHA

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë