Statistika

2-10
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive


MEGAFLEX SHPK

Durrës, Shqipëri www.megaflex.al

Përshkrimi i kompanisë

RRETH NESH Eshte nje rrugetim I gjate, nje rrugetim sa i bukur dhe i veshtire, i mbushur plot me arritje, sfida por edhe ulje ngritje te cilat me kalimin e viteve dhe rritjen e ekperiences ben qe te jemi suksesshem ne punen tone. Jemi te bindur per kete, kjo jo si pasoj e investimeve qe vijne e shtohen ne vite, me produkte origjinale, me shumellojshmeri, unike ne treg. Arritja jone me e madhe eshte klienti, ato vijn e shtohen dita dites. Bashkepunimi me klientin na ka bere qe te plotesojme kerkesat e tyre dhe te permiresojme problematikat qe dalin, te jemi gjith kohes koherent me kerkesat e tregut, te shpejte ne dorezimin e porosive, luftojme shum qe te rrespektojme gjithmon shprehjen Klienti ka gjithmone te drejte
Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë