Statistika

1
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


VIVA ORGANICS ALBANIA

Përshkrimi i kompanisë

Misioni yne eshte te ndihmojme njerëzit qe te kuptojnë rëndësinë duke u kujdesur për veten e tyre duke përdorur produktet natyrore në vend të kimikateve te gjendura ne produkte te ndryshme kozmetike. Edukimi fillon me informimin në lidhje me përfitimet e mahnitshme te natyres dhe produkteve organike. Ne dyqanin tone VIVA ORGANICS, ne ofrojmë produkte per çdo lloj të lëkurës, dhe jemi të sigurt se secili prej tyre është aq i pastër dhe cilesor sic fytyra juaj meriton. Çdo produkt është prodhuar me qëllimiin e vetem per të miren e shëndetit tuaj rrezatues dhe mirëqenien. Shumica e produkteve komerciale përmbajnë përbërës shumë toksike dhe irrituese. Këto përbërës janë të zhytur në lëkurën tuaj, dhe shpesh shkaktojnë reaksione alergjike dhe ndjeshmëri të tjera të lëkurës. VIVA ORGANICS premton te importoj dhe përdor vetëm produkte me perberes natyrore dhe organike të papërpunuar. Ne burimet tona ne kemi një shumëllojshmëri të gjerë të përbërësve organik të akredituara dhe të certifikuara nga e gjithë bota, duke përfshirë; Aloe Vera Organike, Jarget e kermillit, Vajin e Ullirit, Vajin e Arganit, Vajin e bajames, Gjalpin e Kakaos, Vajin e arres kokosit etj. Një shumëllojshmëri e vajrave organike bimore, gjalpeve dhe ekstrakteve janë përdorur ne gjithë gamën e produkteve. Ne besojmë në ofrimin më të mirë produkte te kujdesit të lëkurës. Produktet tona kane komplet te perjashtuar: parabenet, silicon, preservatives, nënproduktet e kafshëve, propilen glikol, natrium sulfateve lauril, ngjyrues te dëmshem artificial dhe aromave artificiale, vajrave minerale, naftë, dhe kimikate tjera te ashpra kozmetike.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë