Statistika

201-500
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


Limitless sh.p.k

Durrës, Shqipëri Telekomunikacionit

Përshkrimi i kompanisë

Limitless sh.p.k të shkurton kohë dhe të fton menjëherë të jesh pjesë e skuadrës sonë speciale! Ofrojme vende te lira pune per konsulente telefonike ne gjuhen "Italiane, Gjermane dhe Spanjolle". 1- Trajnim te paguar. 2- Pagesa shume te mira. 3- Bonuse reale dhe mundesi rritje profesionale.
Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë