Statistika

2-10
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


MRK Group Albania

Përshkrimi i kompanisë

MRK Group Albania është pjesë e grupit me veprimtari ndërkombëtare MRK. Fokusi jonë është në fushat e teknologjisë së informacionit, telekomunikim & rrjete si dhe menaxhim projektesh dhe realizimin e tyre.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë