Statistika

11-50
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori

2014
Themeluar


BWB Shpk

Tiranë, Shqipëri Telekomunikacionit www.bwbalkans.al

Përshkrimi i kompanisë

BWB Shpk eshte nje kompani telekomunikacioni e cila operon ne fushen e VOIP WHOLESALE, duke ofruar sherbimet e saj ne te gjithe boten. E themeluar ne vitin 2014, kompania jone po njeh nje zgjerim te madh ne tregun boteror. Ne kuader te zgjerimit te aktivitetit, kerkojme staf te kualifikuar dhe te motivuar qe ti bashkohet rrugetimit tone.

Produkte dhe Shërbime

VOIP Wholesale, Sherbime Outsourcing

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë