Statistika

1
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


Përshkrimi i kompanisë

Shoqeria ALBAFOAM SHPK eshte themeluar ne vitin 1994 Qe nga themelimi I saj Shoqeria ka funksionuar si shoqeri lider ne prodhimin e sfungjereve te llojeve te ndryshme per tregun vendas dhe per eksport. Ne vitin 1998 u krijua shoqeria EVROFOAM SHPK me nje teknologji bashkekohore per prodhimin e sfungjerit me cilesi te larte.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë