Statistika

1001-5000
Numri i Punonjësve

15
Punë Aktive


Big Market

Shitjet

Përshkrimi i kompanisë

Big Market eshte rrjeti me I madh I supermarketeve shqiptare I cili ka filluar aktivitetin e tij në vitin 2000 si një market i vetëm në qendër të Tiranës, biznes i cili më pas u rrit në mënyrë të suksesshme, e u zgjerua në një rrjet të tërë. Tashmë prej 17 vitesh, nëpërmjet një drejtimi vizionar dhe një pune e dedikimi të madh të të gjithë partnerëve e stafit të tij, Big Market ka arritur të zgjerojë aktivitetin në të gjithë Shqipërinë. Aktualisht numërohen 1200 punonjes, 89 markete në të gjithë Shqipërinë dhe vazhdon të rritet në mënyrë të suksesshme. Në marketet tona tregtohen më shumë se 20000 artikuj të ndryshëm që plotësojnë me së miri të gjitha nevojat e çdo familjeje shqipëtare. Big Market, është frut i një pune të përditshme e të palodhur të të gjithë stafit me furnitorët dhe klientët. Parimi ku mbeshtetet Big Market janë puna dhe tregtia e ndershme. Në Big Market tregohet shumë kujdes për cilësinë dhe sigurinë e çdo produkti sepse nevojat dhe siguria e klientëve vijnë para çdo gjëje dhe për këtë me meritë të plotë Big Market ka merituar vlerësimin si “Kompania Lider me produkte cilësore në fushën e marketeve shqiptare” ku mori “çmimin e Konsumatorit” CCI AWARD 2015 të dhënë nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë.

Nga Big Market

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë