Statistika

11-50
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


FG MARKETS

Tiranë, Shqipëri Marketing, Shitjet, Telekomunikacionit https://fgmarkets.com/

Përshkrimi i kompanisë

FG MARKETS.Com eshte kompani brokerimi qe operon dhe ofron sherbim ekselent ne 22 shtete me 27 zyra aktive. Tani vjen me nje zyre te re ne Tirane. Ne jemi ne kerkim te personave energjik dhe ambicioze per per tu bere pjese e skuadres sone.

Media

Produkte dhe Shërbime

Forex

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë