Statistika

51-100
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


Përshkrimi i kompanisë

Billa&Co shpk lokalizuar ne Autostraden Tirane-Durres KM7 eshte distributori me i madh ne rajon per pllaka dhe hidrosanitare.

Produkte dhe Shërbime

Pllaka Parket Hidrosanitare.
Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë