Statistika

1
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive


Përshkrimi i kompanisë

Alpha-Soft ka zhvilluar kompetencat e saj në mënyrë të mirëfilltë kryesisht në disa fusha specifike siç janë Software, Networking, zhvillimin e aplikimeve Web dhe manazhim të dhënash. Pikat kyçe të Alpha-Soft janë: Kujdes dhe vëmendje në mënyrë konstante ndaj Klientit Standarte të larta të cilësisë në shërbime Burime konstante të teknologjive informatike nga më të rejat dhe aplikimet e tyre për të ofruar zgjidhjet më të mira për klientët tanë. Alpha-Soft integron zgjidhjet aplikative të saj me shërbime dhe aplikacione të partnerëve të specializuar në fusha të ndryshme dhe siguron një kompatibilitet dhe një harmoni të plotë midis sistemeve dhe aplikacioneve.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë