Statistika

2-10
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori

1996
Themeluar


HAKO Shpk

Tiranë, Shqipëri Prodhim www.hako.al

Përshkrimi i kompanisë

“Hako” Shpk është një shoqëri që operon në fushën e prodhimit dhe tregetimit të produkteve të mishit me prezencën e saj në tregun shqiptar që prej vitit 1994. Sot kompania ka rritur gamën e produkteve të saj dhe është prezente me filiale në të gjithë Shqipërinë duke u bërë keshtu një kompani lider i sektorit në Shqipëri. Për më tepër, ju lutem vizitoni www.hako.al
Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë