299 Punë aktive

95479 Punëkërkues

5818 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Statistika

2-10
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


MP-Fiscal&Law Consulting Shpk

Tirane, Shqipëri Administrative, Mjedisit, Financa

Përshkrimi i kompanisë

Sherbim konsulence ne fushen ligjore, kontabel dhe tekniko ekonomike. Asistence fiskale per ndermarrjet dhe punonjesit. Sherbim konsulence per internacionalizim i ndermarrjeve, Asistence ne studime, projekte dhe plane ekonomiko -financiare. Perpunim i te dhenave kontabel per pagat. Menaxhimin, promovimin, marketing, evente te ndryshme per permisimin e miqenies punetorve dhe rritjen e ndermarrjeve. Asistence per menaxhimin e dokumentacionit per permisimin e procesit admnistrastiv dhe produktiv (database, firma dixhitale, dokumenta elektornik, etj.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë