Statistika

2-10
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori

2014
Themeluar


SCS sh.p.k

Marketing

Përshkrimi i kompanisë

SCS sh.p.k eshte nje kompani qe punon ne fushen e produkteve promocionale. Kryesore jane cadrat promocionale dhe printimet in-door dhe out-door. Kompania eshte krijuar ne Shkurt 2014 dhe po rritet me hapa te shpejte.

Produkte dhe Shërbime

Artikuj promocionale, cadra, frigorifera etj

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë