Statistika

51-100
Numri i Punonjësve

3
Punë Aktive

Privat
Sektori

1998
Themeluar


Përshkrimi i kompanisë

Kompania B & B Food Service e njohur me emrin është themeluar me 16 Dhjetor 1998. Cilësia e ushqimit, shërbimi i shpejt dhe çmimet konkurruese kanë qënë thelbi i suksesit. Restorantet tona tani kanë disa brande, që i japin jehon traditës sonë të gatimit si: Pita Pita, Pita Club,New Pita Club, Pita Shots, Greek Mak, Greek Chicken. Së fundmi B& B Food Service vjen me shërbimin e ri Catering. Me një menu të pasur me ushqime të gatuara specifikisht për bankete. Sllogani ynë për festat tuaja është: “…që festa juaj të mbetet e paharrueshme!” Ju na besoni festat tuaja, ne ju sigurojm gatime me shije që nuk do t’i harroni!

Anëtar i

Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Tiranë

Produkte dhe Shërbime

Fast Food, Restorant

Nga B & B Food Service

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë