300 Punë aktive

95479 Punëkërkues

5818 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Statistika

11-50
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

OJF
Sektori

2012
Themeluar


Përshkrimi i kompanisë

Fondacioni Mary Ward Loreto (MWL), e regjistruar pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Tiranë me Nr. Vendimi 411, më 27. 12. 2012 operon në përputhje me parimet e lirisë, drejtësisë sociale dhe të vërtetës, dhe synon të informojë, ndihmojë, përfaqësojë, dhe mbrojë njerëzit në nevojë që vuajnë nga probleme sociale, psikologjike dhe ekonomike. Për të arritur këtë MWL është mes njerëzve për njerëzit, pa dallime etnike, fetare, dhe bindjeje politike. Mary Ward Loreto Women është një nga projektet e Fondacionit, dhe ka si fokus parandalimin e trafikimit të qënieve njerëzore nëpërmjet fuqizimit human dhe ekonomik të gruas dhe vajzës në zonat rurale dhe informale të Shqipërisë. Ky projekt operon në 6 zona të Shqipërisë, ku një ndër këto janë zona e Tropojës (Raja, Dushaj, Cërnicë), Zona e Shkodres (Hot i Ri), Zona e Lezhes (Kallmet), Zona e Tiranës (Breglumas), Zona e Fierit (Jaru, Shtyllas, Kompleks), Zona e Sarandës (Shëndëlli).

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë