409 Punë aktive

99337 Punëkërkues

6180 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
Statistika

11-50
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori

2015
Themeluar


Innovaway Albania shpk

Tirane, Shqipëri Telekomunikacionit www.innovaway.it/en

Përshkrimi i kompanisë

Innovaway Albania shpk eshte nje kompani me seli ne Tirane. Ajo eshte pjese e kompanise italiane Innovaway spa aktive ne sektorin e sherbimeve ICT e TLC .

Innovaway Albania shpk merret me:

  • Projektim dhe ofrim sherbimesh telefonike dhe telematike inbound dhe outbound nepermjet qendrave te kontaktit, te tilla si per shembull, menaxhim i numrave jeshil-falas, informacion tregtar, ndihma ndaj kiientit, help desk, trajtim i ankesave, telemarketing, teleshitje, anketime te tregut, menaxhim i axhendes se takimeve, sherbime faks, sms, email, etj.;
  • Menaxhim i centraleve dhe sekretarive telefonike dhe i sherbimeve perkatese te outsourcing;
  • Menaxhim total i sekretarive organizative te konferencave, seminareve dhe ekspozitave;
  • Menaxhim i sherbimeve te trajtimit te te dhenave te ndryshme dhe te postes per llogari te te treteve;
  • Menaxhim i sherbimeve backoffice per trajtimin e te dhenave kontraktore, administrative dhe menaxheriale te te treteve;

Anëtar i

Innovaway S.P.A

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë