Statistika

1
Numri i Punonjësve

3
Punë Aktive


Përshkrimi i kompanisë

Algrafika, e themeluar ne 1999, është kompania me e madhe tregtare, e pavarur, ne shitjen a produkteve letër dhe karton ne sherbim te mbi 300 shtypshkronjave ne mbare vendin. Me mbi 2,500 ton leter dhe karton ne fletë dhe rulon gjendje në magazinat tona, ne jemi në gjendje për të përmbushur pjesen me te madhe te kërkesave tuaja. Aktualisht kemi mbi 3,000 metra katror magazinim. Kjo na jep mundësi te sherbejme pothuajse çdo kerkese standarte ose me porosi. Algrafika është lider në tregun Shqiptar nëpërmjet: • Përkushtimit në punë të një stafi të specializuar prej 25 punonjësish • Përfaqësimit në treg të markave më të njohura botërore • Marrëdhënie të shkëlqyera me klientet nëpërmjet ofrimit të një game të gjërë produktesh me raport optimal cilësi/cmim. • Organizim i lartë i logjistikës • Kualitetit në manaxhim

Nga Algrafika

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë