329 Punë aktive

97616 Punëkërkues

5991 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Statistika

11-50
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori

2008
Themeluar


Novamat shpk

Shperndarje, Teknologjia e Informacionit , Hekurudhor, Ndertim, Inxhinieri, Industrial, Prodhim, Minierave www.novamat.al

Përshkrimi i kompanisë

Kompania Novamat shpk u themelua ne Tirane ne dt.15.04.2008 nga Z.Mehmet Krasniqi. Kryesisht aktiviteti i kompanise eshte ne Imp- Exp te materialeve hidraulike, elektrike, pneumatike per Energjitike, Ujesjelles, Fabrika cimento, Miniera etj...

Anëtar i

Dhomes tregtare Gjermane DIHA

Produkte dhe Shërbime

Imp-Exp materiale te ndryshme per ujesjelles, Hidrocentrale, Miniera dhe fabrika te ndryshme cimento, perpunim metali, etj....

Çertifikime

UNI - EN ISO 9001:2008
UNE - EN ISO 14001:2004
BS OHSAS 18001:2007

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë