Statistika

2-10
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


EXTRABIS SHPK

Tiranë, Shqipëri Blerje , Shitje me pakice, Shitjet www.veshjepune.com

Përshkrimi i kompanisë

Extrabis Shpk eshte distributor lider ne fushen e Sigurise ne Pune. Merret me inportimin. reklamimin dhe shitjen e veshjeve te punes dhe paisjeve mbrojtese personale.

Produkte dhe Shërbime

Veshje Pune & Paisje Mbrojtese Personale
Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë