Statistika

201-500
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


SPOT MT

Tiranë, Shqipëri Financa

Përshkrimi i kompanisë

SPOT MT me disa vite përvojë në Forex & Crypto është duke punësuar Operator Junior Broker, Account Manager, Retention, Retention manager (njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze ose italiane). Mundësi fantastike për një person me një sfond të madh të shitjeve dhe personalitetin e duhur të shitjeve, kompania jonë ofron një pagë të madhe bazë me përfitime të mira dhe përparim në karrierë, si dhe ngritje të pagave të merituara.

Media

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë