Statistika

201-500
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori

1999
Themeluar


Era 2000 shpk

Tiranë, Shqipëri Katering www.era.al

Përshkrimi i kompanisë

Restorant-Piceri “ERA” filloi aktivitetin e shërbimit në vitin 1999. Kthimi në traditën shqiptare të gatimit dhe orientimi drejt kujdesit maksimal në shërbimin ndaj klientit bënë që “ERA” të shndërrohet, në një kohë mjaft të shkurtër, në një nga restorantet më popullore të kryeqytetit. Idea e futjes për herë të parë në Shqipëri e shërbimit “delivery”, në një qytet pa adresa dhe kur askush nuk besonte, kompletoi tërësisht imazhin e një biznesi që rritej dita dites. Nga viti 1999 e deri me sot ERA vazhdon te mbaje vendin e parë në këtë shërbim. Nje tjeter sfide dhe nje tjeter sukses per kompanine do te ishte futja e nje sherbimi te ri, “ERA-Catering”. Në një sip. 600 m2, ku 2/3 e saj janë hapësirë përpunuese, me një teknologji moderne dhe me një staf te kualifikuar, vendas dhe të huaj, ky shërbim shumë shpejt u bë lider në treg. Rikonceptimi i ambjenteve te shërbimit, futja e teknologjive te reja te gatimit si dhe implementimi i mënyrave bashkëkohore të administrimit e marketingut kane bere qe performanca e kompanise te jete maksimale në të gjithë treguesit e saj. Ajo ështe e çertefikuar me “ISO 9001:2008” dhe “HACCP”, të cilat legjitimojnë imazhin dhe pozicionin e saj në treg si një nga emrat më të mëdhenj në fushën e shërbimeve.

Anëtar i

ATA
Dhoma Amerikane e Tregtise

Produkte dhe Shërbime

Restorant-Piceri, Katering, Business-lunch

Çertifikime

ISO 9001:2008
HACCP

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë