Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

11-50
Numri i Punonjësve

1
Punë Aktive

Privat
Sektori

2005
Themeluar


Horizon Shpk

Teknologjia e Informacionit www.horizon.al

Përshkrimi i kompanisë

HORIZON e ka realizuar ndarjen e gamës së aktiviteteve të saj që në Maj 2005 dhe ka arritur të zhvillohet me shpejtësi në fushat e teknologjisë së informacionit, si vijon:

Aktiviteti kryesor i kompanisë përqëndrohet në ofrimin e një cilësie të lartë për shërbimet e avancuara mbështetëse në fushën e Business Critical HW & SW, duke reduktuar në këtë mënyrë në maksimum kohën e humbur të sistemit dhe duke rritur në vlerë investimin IT të Klientit. Mbështetja përmes telefonit dhe mbështetja në terren (diagnostikimi i problemit, ndërrimi i pjesëve me defekt), së bashku me disponueshmërinë e pjesëve të këmbimit përbëjnë detyrat kryesore, që përmbushen në favor të Klientit, i cili merr mjaft përfitime nga marrëdhënia e partneriteteve të biznesit që HORIZON ka vendosur me sistemet e fuqishme që ofrojnë shërbime, si për shembull, SUN Hellas, Cisco FYROM, AVAYA Hellas, Wyse Germany, Citrix Germany, Juniper Austria, dhe HP Austria.

Opsioni i shitjes me shumicë të Produkteve të Teknologjisë së Informacionit i ofrohet kryesisht sektorëve që mbulojnë Rrjetet e Telefonisë Celulare, Sistemin Bankar, Arsimin, Prodhimin dhe Tregtinë me Pakicë.

Zbatimi i projekteve të infrastrukturës IT, që kanë lidhje me SUN, CISCO, AVAYA, Citrix, Microsoft dhe HP përbën gjithashtu një nga zgjidhjet ku HORIZON përqëndrohet së tepërmi, sipas së cilës kompania merr përsipër implementimin e projekteve, duke ndjekur metodologjitë standarde të menaxhimit të projekteve, me qëllim që të lehtësojë dhe reduktojë risqet e projektit, të sigurojë cilësinë e dorëzimit të shërbimeve, dhe të respektojë afatet kohore dhe buxhetet e përcaktuara.

Punët aktive nga Horizon Shpk

Tirane, Shqipëri 05-12-2019 edhe 22 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.