Statistika

1
Numri i Punonjësve

3
Punë Aktive

1992
Themeluar


Përshkrimi i kompanisë

GRUPI KADIU perfshin disa kompani ne fushen e produkteve dhe sherbimeve si vijon: KADIU Sh.a – Ne fushen e tregtise se pjeseve te kembimit per automjete, autoservise sherbimi dhe me pika shitje me pakice ne Tirane, Durres,Elbasan, Fier, Vlore, Shkoder, Korce, dhe Gjirokaster. Me adrese ne Tirane, Autostrada Tirane-Durres, Km 3, rruga dytesore TENDENCE – 3A Sh.p.k – Perfaqesia e RENAULT, DACIA, NISSAN ne fushen e tregetise se Automjeteve dhe pjeseve te kembimit. Me adrese ne Tirane, Rr e Durresit tek ish pularia , perballe ish doganes. JURREI Sh.p.k – Qendra e Biznesit GALAKTIK SHOPING CENTRE ne qytetin e Durresit me shumellojshmeri dyqanesh ne fushen e Modes, Bar&Restorant, Artikujve te Kuzhines, Veshjeve Sportive, Veshjeve per Femije, Supermarkete CONAD me vendodhje ne qendren e biznesit dhe me I riu prane qendres se qytetit te Durresit. Me adrese ne Durres, Rr. Adria 250m larg mbikalimit te Shkozetit. KAST Sh.p.k – Ne fushen e tregtise me shumice te veglave te punes dhe pajisjeve te specialicuara per ndertim. Gjithashtu ketu tregtohet markat me te njohura sa I perket fushes se veglave profesionale per autoservise. Me adrese ne Tirane, Rr e Durresit tek ish pularia , perballe ish doganes.

Nga Grupi Kadiu

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë