Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

51-100
Numri i Punonjësve

2
Punë Aktive

Privat
Sektori

2014
Themeluar


EXATTO SHPK

Tirane, Shqipëri Burime Njerezore , Telekomunikacionit

Përshkrimi i kompanisë

EXATTO Shpk Evo - DM - Data Quality Management. (Manaxhimi i cilesise se te dhenave) Evo-Voip: Linja 1. Sherbime te Outsourcing (nenkontraktimi) kontabiliteti par excellence per studiot profesionale komerciale dhe NMI; Linja 2. Rikuperim - kredish, kualifikim Jashtegjyqesor dhe per Advertising (Publicitet). Linja 3. Procedura per Publicitet Sigurimesh dhe Publicitet Financiar. Evo - Gaming - kerkim dhe marrje njesish te nenkontraktuara R&S te gaming on line. Evo - Analiza - Kerkim tregu per finalizimin e nenkontraktimit te bisnesit dhe Telemarketing. Evo - E.Carrier - ne lidhje, si me aktivitetin e screening (kontrollit), publicitetit profesional dhe te manaxhimit te profileve deri ne futjen e plote ne linjen prodhuese thelbesore. Evo - Formimi - identifikimi i aftesive, kurse trajnimi me qellim plotesimin e njohurive per veprimtarite prodhuese

Produkte dhe Shërbime

Evo - DM - Data Quality Management. (Manaxhimi i cilesise se te dhenave) Evo-Voip: Linja 1. Sherbime te Outsourcing (nenkontraktimi) kontabiliteti par excellence per studiot profesionale komerciale dhe NMI; Linja 2. Rikuperim - kredish, kualifikim Jashtegjyqesor dhe per Advertising (Publicitet). Linja 3. Procedura per Publicitet Sigurimesh dhe Publicitet Financiar. Evo - Gaming - kerkim dhe marrje njesish te nenkontraktuara R&S te gaming on line. Evo - Analiza - Kerkim tregu per finalizimin e nenkontraktimit te bisnesit dhe Telemarketing. Evo - E.Carrier - ne lidhje, si me aktivitetin e screening (kontrollit), publicitetit profesional dhe te manaxhimit te profileve deri ne futjen e plote ne linjen prodhuese thelbesore. Evo - Formimi - identifikimi i aftesive, kurse trajnimi me qellim plotesimin e njohurive per veprimtarite prodhuese

Çertifikime

ISO: 9001-2008 ISO/IEC: 27001-2013

Punët aktive nga EXATTO SHPK

Tirane, Shqipëri 20-11-2019 edhe 5 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Tirane, Shqipëri 20-11-2019 edhe 5 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.