Statistika

11-50
Numri i Punonjësve

6
Punë Aktive

Privat
Sektori


Segafredo Lounge Bar

Shitjet www.klar.al

Përshkrimi i kompanisë

Ne gjithmone kemi besuar qe te sherbesh kafen me te shijshme do te thote te vulosesh ekspertizen dhe aromen me te mire te kokrres se kafese nen firmen e Segafredo Zanettit. Ishte kjo fryme qe beri qe ne vitin 2005 te niste aktivitetin si Distributor i Autorizuar i Segafredo Zanetti ne Shqiperi kompania “Klar” shpk duke u bere sot nje nder kompanite lider ne tregun Shqipetar. Misioni yne eshte te ofrojme sherbim professional, efikas, me kosto te reduktuar duke iu pergjigjur nevojave te klienteve dhe duke ofruar produktin me te mire, nje cilesi te garantuar qe nga plantacioni i kafese ne filxhanin tuaj, ashtu si vetem Segafredo Zaneti di ta beje. Qellimi yne eshte te tejkalojme pritshmerite e secilit klient duke ofruar nje sherbim te jashtezakonshem te fokusuar ndaj konsumatorit. Ne jemi perkushtuar qe klientet tane te kene nje sherbimi efikas dhe profesional e realizuar kjo nga puna dhe pasioni i stafit te cilet ne i quajme bashkepunetore. Suksesi eshte rezultat i devotshmerise sone per te qene gjithmone aty, per te kontaktuar me klientet, per te ofruar suportin teknik ne menyre qe maredhenia jone te jete sa me solide drejt nje rruge bashkepunimi te gjate dhe efikase. Gama e gjere dhe perzierjet e mrekullueshme, kujdesi ndaj klientit si dhe cilesia ne sherbim jane vlerat qe na bejne UNIK. Nje staf profesional me nje eksperince te gjate dhe te sukseshme transmeton vlerat dhe qellimet tona ne qytetet me te medha te shqiperise si Tirane, Durres, Vlore, Sarande, Berat, Pogradec, Gjirokaster, Shkoder, Korce … etj duke bere qe “Klar” shpk te afirmohet tashme ne tregun Shqiptar si nje nder kompanite lider te distribucionit te kafes.

Nga Segafredo Lounge Bar

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë