Statistika

11-50
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


Boiken Developmets

Tiranë, Shqipëri Arkitektur, Ndertim, Financa www.boiken.co

Përshkrimi i kompanisë

Boiken Developments, eshte nje kompani me nje experience mbi 15-vjecare ne sektorin e ndertimit ne Shqiperi, e fokusuar kryesisht ne objekte rezidenciale dhe struktura turistike te shkalleve te ndryshme, qe si emerues te perbashket kane cilesine e larte te ndertimit e projektimit.
Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë