Statistika

101-200
Numri i Punonjësve

3
Punë Aktive

Privat
Sektori

1992
Themeluar


Përshkrimi i kompanisë

Ne Jemi Lufra! Çdo ditë ne punojmë për të përmirësuar përvojën e konsumatorit mbi produktet tona. Për ta bërë të mundur këtë, ne vazhdimisht kërkojmë partnerë të apasionuar, të motivuar dhe bashkëpunues.

Nga LUFRA

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë