Statistika

1
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


Përshkrimi i kompanisë

Deutschcolor u themelua në Janar te viti 1914. Emri i markës Deutschcolor ështe ndërkombëtarisht i njohur, duke qëne një nga prodhuesit më të medhenj te bojrave për mjediset e brendshme dhe të jashtme. Kompania Deutschcolor është krenare për traditen e saj 100 vjecare ne prodhimin e bojrave më të njohura në mbarë globin . Tashmë prej vitit 2012 Deutschcolor ështe presente në mënyre të sukseshme dhe në Shqiperi . Duke qenë një lider në industrinë e prodhimit të ngjyrave ne ditët e sotme, Deutschcolor ka dëshmuar se çelësi drejt suksesit në botën e biznesit është prodhimi i produkteve në harmoni me kushtet e godinave. Përgjatë viteve Deutschcolor ka investuar në produkte cilësore, zhvillimin, prodhimin dhe shërbimin e mirë për klientët aktuale dhe potenciale. Një produkt shumë cilësor dhe shërbimi i shkëlqyer nënkupton përmbushjen e të gjitha nevojave dhe pritshmerive te klientëve.  Prodhimi i produkteve deutschcolor është bërë në përputhje të plotë me kushtet mjedisore, ashtu sic kemi arritur që të ofrojme produkte me cilësi të shkëlqyera dhe tërësisht ekologjike.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë