Statistika

201-500
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


Përshkrimi i kompanisë

Kompani Ndertimi e fokususuar ne: Infrastrukture rrugore Ndertim Hidrocentralesh Ndertim Tunelesh Ndertim Urash Rezidenca Banimi Prodhim Asfalti Prodhim Betoni Dhe Sherbime
Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë