353 Punë aktive

93450 Punëkërkues

5686 Punëdhënës

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Statistika

11-50
Numri i Punonjësve

10
Punë Aktive

Privat
Sektori

2010
Themeluar


Përshkrimi i kompanisë

Në vitin 2008, u inaugurua Shoqëria TSTS Group. Në bashkëpunim me partnerët Europian, kjo kompani është angazhuar në ofrimin e konsulencës në lidhje me normat e sigurisë në ambientet e punës, vlerësimin e rrezikut për ndërmarrjet e ndryshme dhe parandalimin e incidenteve sipas llojit të aktivitetit që ushtrohet.

Një nga aktivitetet kryesore në shërbimet që ofrohen nga Grupi TSTS, i njohur nga Qeveria shqiptare, është dhe formimi profesional në kushte bashkëkohore, me anë të faciliteteve dhe pajisjeve moderne që krijojnë simulimin real të situatave që mund të paraqiten në vendin e punës gjatë ushtrimit të detyrës. Për këtë aktivitet Grupi TSTS, ka investuar në ndërtimin e ambienteve dhe instalimin e pajisjeve elektronike (simulators), me të njëjtat standarde që sot gjenden në vendet e zhvilluara të BE-së.

Misioni i TSTS Group është që së bashku me partneret, të krijojmë standarde europiane në shërbimet që ofrojmë dhe t’i përgjigjemi klientelës me profesionalizëm dhe cilësi. Që në vitet e para të krijimit, . TSTS Group, është angazhuar në krijimin e mundësive të punësimit për ekuipazhet detare në nivele tëndryshme, për anijet me flamur shqiptar dhe të huaj. Duke marrë parasysh se pjesa më e madhe e ekuipazheve të rajonit ku bëjnë pjesë, ka kaluar nëpërmjet trajnimeve të zhvilluara në përputhje të plotë me kërkesat e Konventës STCW, në kompanitë e këtij Partnershipi, zotërojmë një data – bazë (network) me të dhënat më të fundit të kërkesave dhe ofertave të punësimit për detarët.

Shoqëria TSTS është angazhuar në projekte serioze nga grupe të rëndësishme industriale, falë profesionalizimit të stafit teknik që zotëron, vendas dhe i huaj, i cili ka ditur t’i përgjigjet me korrektësi kërkesave specifike të tregut, duke ofruar një shërbim të kompletuar dhe cilësor në tregun shqiptar

Produkte dhe Shërbime

Sherbime per Trajnime Detare ne baze te konvetes STCW

Çertifikime

ISO: 9001:2015

Video

Nga TSTS Group

Bari, Itali 24-11-2018 edhe 8 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Bari, Itali 24-11-2018 edhe 8 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Bari, Itali 24-11-2018 edhe 8 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Tirane, Shqipëri 29-11-2018 edhe 13 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Tirane, Shqipëri 29-11-2018 edhe 13 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Tirane, Shqipëri 29-11-2018 edhe 13 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Durres, Shqipëri 29-11-2018 edhe 13 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Tirane, Shqipëri 29-11-2018 edhe 13 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Tirane, Shqipëri 07-12-2018 edhe 21 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Tirane, Shqipëri 08-12-2018 edhe 22 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë