Statistika

1
Numri i Punonjësve

3
Punë Aktive

Privat
Sektori

2005
Themeluar


Përshkrimi i kompanisë

Kresha Prod shpk operon në fushën e përpunimit, prodhimit, paketim e magazinim të artikujve të ndryshëm ushqimorë. Eksport-import, tregti me shumicë e pakicë të prodhimeve të ndryshme, ushqimore, import makinerish dhe pajisjesh të ndryshme. Ajo punon me pasion në fushën e përpunimit dhe tregëtimit të kafes më të shijshme në tregun mbarë kombëtar të kafesë. Themeluesi i saj ka filluar këtë biznes në 2006 nga tregëtimi i kafesë dhe duke u bërë ndër më të mirët në treg. Në fillim tregtohej vetëm kafe, kurse më vonë, kompania filloi të zgjerohej dhe njihej në treg, kjo bëri që të konsolidohet dhe të rritet. Duke parë kërkesën e tregut për kafe Regina u pa e udhës që të investohet dhe të ngrihet fabrika, e cila do të siguronte me të gjitha proceset e saj, përpunimin në mënyrë bashkohore dhe me teknologjinë e fundit kafen më të preferuar të shqiptarëve. Regina Caffe nuk tregëton vetëm kafe por edhe produkte të tjera ushqimore siç janë disa lloje çajrash me përmbajtje plotësisht bimore dhe shumë të shëndetëshme për shëndetin e njeriut.

Nga KRESHA PROD

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë