Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

101-200
Numri i Punonjësve

1
Punë Aktive

Privat
Sektori

2002
Themeluar


SHKK FED invest

Sherbimet Financiare www.fedinvest.al/en/

Përshkrimi i kompanisë

SHKK "FED invest" është një institucion financiar i ndërtuar mbi parimet kooperative. Misioni ynë është që të ofrojmë gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh financiare, veçanërisht ndaj popullsisë që jeton në zonat rurale të Shqipërisë, me qëllim rritjen e përfshirjes financiare dhe reduktimin e përgjithshëm të varfërisë. Ne operojmë në mënyrë miqësore, duke përdorur teknologji bankare moderne.

Shoqëri Kursim -Krediti "FED invest", Tiranë me licencë Nr.102, datë 27.11.2002, ka të drejtën të ushtrojë veprimtarinë e lejueshme në përputhje me ligjin nr. 8782, datë 03.05.2001 për Shoqëritë e Kursim-Kreditit, i ndryshuar, si vijon:

1 - të marrë depozita me ose pa interes vetëm nga anëtarët e shoqërisë së kursim kreditit,
2 - t'iu japë hua vetëm anëtarëve të shoqërisë së kursim kreditit si dhe të përcaktojë afatet dhe kushtet që shoqërojnë huatë.

Punët aktive nga SHKK FED invest

Tirane, Shqipëri 10-03-2020 edhe 11 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.