Statistika

11-50
Numri i Punonjësve

2
Punë Aktive

Privat
Sektori

2009
Themeluar


Go Tech Electronics

Tiranë, Shqipëri Shperndarje www.gotech.al

Përshkrimi i kompanisë

GoTech Electronics, është vazhdim i AIBA Company e cila operon në tregun Shqiptar që nga viti 1995 si distributor ekskluziv i paisjeve elektroshtëpiake. Që në fillimet e saj ka bashkëpunuar me markat më prestigjoze Italiane si “Indesit”, “Ariston”, “HotPoint-Ariston” dhe me kompani mjaft të njohura në fushën e elektroshtëpiakeve si: Indesit Internatinal Company Itali, Thermo Sanitary Group Itali, Elica Spa Itali etj.

Nga Go Tech Electronics

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë