Statistika

2-10
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori

1998
Themeluar


RÖFIX SH.p.k.

Durrës, Shqipëri Ndertim www.roefix.com

Përshkrimi i kompanisë

RÖFIX Sh.p.k. e ka fillesёn e saj nё vitin 1888 nё Gjermani. Lider nё tregun europian por dhe shqiptar nё prodhimin e materialeve tё ndёrtimit prej mё tepёr se 5 vjetёsh. Pjesё e FIXIT Gruppe dhe shumё filialeve tё tjera nё tё gjithё europёn. Röfix ofron gamёn mё tё gjёrё dhe cilёsor nё treg me materialet e ndёrtimit, krahasuar me konkurrentёt e saj. Sot ne ofrojmë sisteme produktesh inovative, të cilat përmbushin kërkesat teknike, ekologjike dhe ekonomike. Ne japim impulse për një politikë aktive në interes të sektorit të ndërtimit. Ne jemi edhe në të ardhmen një partner i fuqishëm, tek i cili ju mund të keni besim

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë