Statistika

51-100
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


Përshkrimi i kompanisë

InfoSoft Group ka udhëhequr distribucionin e produkteve të konsumit dhe IT në Shqipëri dhe në rajon për më shumë se dy dekada. Grupi është sot një nga sipërmarrjet e mëdha që angazhon profesionistë të klasit të lartë me ekspertizë të gjerë në fushën e tyre respektive, të cilët me punën e tyre sinergjike kanë mundësuar krijimin e InfoSoft Group. Grupi ofron zgjidhje me performancë të lartë për çdo aspekt të ambientit tuaj IT. Themeluar në 1991, me më shumë se 25 vite eksperiencë, historia e Grupit, sikundër dhe e ardhmja e tij, është karakterizuar nga udhëheqje konstante drejt kualitetit dhe pasionit për të identifikuar zgjidhje të reja për probleme komplekse. Grupi është i përbërë nga njëmbëdhjetë kompani simotra që me produktet dhe zgjidhjet e tyre unike janë furnizues të sukseshëm në Shqipëri dhe rajon.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë