Statistika

2-10
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori


Studio Tartari

Tiranë, Shqipëri Projektimi/Dizenjimi, Marketing www.studiotartari.com

Përshkrimi i kompanisë

MIRËSEVINI NË KOMPANINË TONË Studio Tartari është krijuar në Tetor 2005 si një kompani e fokusuar në dizenjim dhe printim dixhital për mbështetjen dhe zhvillimin e sipërmarrjeve të vogla dhe të mëdha nëpërmjet produkteve promocionale. Duke operuar në një treg gjithnjë e më dinamik lindi nevoja e zgjerimit të gamës së shërbimeve, për t’u përshtatur më mirë me kërkesat specifike të partnerëve tanë. Sot nuk sugjerojmë vetëm zgjidhje të pjesshme, por një kompleksitet produktesh dhe shërbimesh tradicionale dhe inovative për të bërë të mundur një komunikim më të frytshëm midis partnerëve tanë dhe audiencës së tyre.

Produkte dhe Shërbime

Dizenjime, Printime dixhitale, Shtepi Botuese

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë