Statistika

11-50
Numri i Punonjësve

3
Punë Aktive

Privat
Sektori

2009
Themeluar


Teleperformance Albania

Tiranë, Shqipëri Telekomunikacionit www.teleperformance.al

Përshkrimi i kompanisë

Teleperformance Albania eshte nje Call Center qe merret me sektorin e teleselling dhe telemarketing. Aktualisht kemi 2 qendra ne Shqiperi, ne Tirane dhe Durres.

Nga Teleperformance Albania

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë