Statistika

201-500
Numri i Punonjësve

1
Punë Aktive

Privat
Sektori


ProCredit

Tiranë, Shqipëri Reklamat www.procreditbank.com.al

Përshkrimi i kompanisë

ProCredit Bank është një bankë tregtare e orientuar drejt zhvillimit. Ne ofrojmë shërbim cilësor për bizneset e vogla dhe te mesme si dhe për ata individë që zgjedhin të kursejnë me ne. Në veprimet tona, ne i përmbahemi një numri të caktuar parimesh bazë: ne vlerësojmë transparencën në komunikimin me klientët, nuk promovojmë kredinë konsumatore, përpiqemi të minimizojmë ndikimin tonë negativ në mjedis dhe ofrojmë shërbime financiare të përshtatshme me situatën e klientëve tanë si dhe të bazuara në një analize të përgjegjshme financiare. ProCredit Bank Shqipëri është pjesë e grupit ndërkombëtar ProCredit, me qëndër në Frankfurt, Gjermani.

Nga ProCredit

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë